Bli medlem

ORIENTERING OM JURYERING  :

Brukshåndverkerne i Innlandet er en forening av håndverkere fra Innlandet. Alle våre medlemmer har gått gjennom en ekstern fagjuryering. Dette er for oss viktig som en kvalitetsgaranti på foreningens produkter.

Juryering skjer forløpende gjennom hele året.
Selve juryeringen er gratis.

Produktene vil bli juryert etter følgende kriterier:

  • Faglig utførelse
  • Form, farge, kreativitet
  • Materialkunnskap
  • Helhet

Det blir lagt stor vekt på eget design.

Søkeren leverer et gjennomsnitt av sine produkter, 3-5 stykk. Disse må ikke være mer enn to år gamle. Alle produktene merkes med nummer i henhold til produktbeskrivelsen,

Medlemskap kan søkes av alle håndverkere bosatt i Innlandet fylke. Styret, eventuelt supplert med et medlem med spesialkompetanse på det fagområdet som skal vurderes, utgjør jury og avgjør eventuelt opptak. Juryen skal vurdere om innleverte produkter tilfredsstiller kvalitetskravene som gis i retningslinjene. Styrebeslutning avgjøres ved simpelt flertall, om nødvendig avgjøres opptak ved styreleders dobbeltstemme.

Dersom søkeren har relevant fagbrev, utdanning eller er juryert i tilsvarende fagorgan, kan styret avgjøre om ekstern juryering må gjennomføres.
Juryeringen er gratis.  Påmelding må inneholde konkretisering av kategori/kategorier for juryering i f.eks. vev, tredreiing, strikk, glass osv.

Påmelding til juryering for medlemsopptak sendes  til Frøydis Vold Elkjær, Røreksgate 26 b, 2316 Hamar,  tlf. 950 47 308, frodis.el@gmail.com

De som blir opptatt som medlemmer er hjertelig velkomne til å delta på årets Julehus i Løtenbygningen på Anno museet ( tidligere Hedmarksmuseet). Medlemskontingenten er på 300 kr pr år. Medlemskapet er gratis ut året påmeldingen skjer.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med

Frøydis Vold Elkjær, tlf. 950 47 308, frodis.el@gmail.com

eller styreleder: Helge Sanderud, tlf.464 84 302    helgesanderud@gmail.com

Med vennlig hilsen Brukshåndverkerne i Innlandet

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s